Örebropartiet lanseras - politiker panikar

Kort efter att nyheten om Örebropartiets bildande läckte ut till media så fick det politiker att panika. I främsta ledet för politikernas patetiska parodi på sig själva stod denna gång Vänsterpartisten Murad Artin. Han kraxade sig hes över att Örebropartiet minsann inte skulle kunna påverka varken sig politiken lokalt eller Vänsterpartiet. Han passade även på att recensera det partiprogram som ej ännu existerar i färdigskriven form. Något som såklart är nödvändigt för en politiker som inte känner sig hotad av ett nybildat parti?

Det följande dygnet manifesterade det förkunnade "ickepåverkandet" sig i formen av att Vänsterpartiet ansåg det vara en god idé att genomföra massutrensningar på 20-30 av sina egna partimedlemmar. Varför, för att de blivit medlemmar i Örebropartiet? Nej, de är inte medlemmar i Örebropartiet! De skrev endast på namnlistan som krävs för registreringen av partiets partibeteckning. Detta är något som alla ska ha rätten att göra i en demokrati, oavsett vilket parti man själv tillhör. Vänsterpartiets ledning menade istället att detta skulle ses som att man tagit ställning för ett parti som hotade Vänsterpartiets möjligheter till att få röster. 

Våra tankar går till de vänsterpartimedlemmar som på ett fult och smutsigt sätt blev svikna av sin korrupta partiledning, som ströks från medlemslistan utan någon som helst förvarning. Tråkigt att det ska behöva bli så, att politikerna inte kan bete sig som vuxna människor utan istället måste ta allt så personligt. 

Vi i Örebropartiet ser inte Vänsterpartiet som den specifika huvudfienden. Vi ser det politiska etablissemanget, där V och de andra partierna ingår, som huvudfienden i kampen för att bredda demokratin till något annat än bara möjligheten att få kryssa den minst hycklande politikern var fjärde år.

Nu när vi i Örebropartiet kommer att vandra vidare längs kampens väg så kommer vi att se mer exempel av den här sortens patetiska karaktär från det politiska etablissemangets sida. I takt med att vi kommer växa oss större kommer det politiska etablissemangets hat att gro allt mer emot oss som vill ta makten tillbaka till folket. Smutskastningen från politikerna kommer att öka och det kommer bara roa oss, för ju mer de spottar på oss desto snabbare kommer vi att blomma!

"Örebropartiet kommer inte ha någon påverkan" var det ja... Väl mött! Och tack för det nationella media-genombrottet!

V sågar Allards nystartade parti (Nerikes Allehanda)

Vänsterpartiet hotar utesluta medlemmar (Metro)

V sparkar ut ÖP-vänliga medlemmar (Nerikes Allehanda)

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter