Skolbesök på Karro och Rudbeck

Igår och idag genomförde Örebropartiet skolbesök för att informera om vår politik. Under gårdagen besökte vi Karolinska skolan och idag var vi på Rudbecksskolan. Strax över tusen flygblad har delats ut och i princip alla som vi pratat med känner igen sig i bilden av hur politikerna skiter i det som är viktigt och vägrar lyssna till örebroarna.

Eftersom vi tidigare drivit folkinitiativet Nolltaxa Örebro så har vi redan pratat med de flesta gymnasieungdomarna runt om i Örebro. Väldigt många känner igen oss både från nolltaxa-kampanjen men också från diverse mediala utspel och sammanhang som vi tidigare figurerat i. 

Elever har frågat oss vad som hände med vårt slitsamma arbete med att samla in över 12000 av örebroarnas underskrifter. När vi berättat hur politikerna valde att ignorera det för att någon månad senare höja busspriserna igen har det blivit tydligt för alla varför ett initiativ som Örebropartiet behövs. 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter