Flygblad till samtliga hushåll i Oxhagen och Varberga

Under onsdagen och torsdagen delade vi ut flygblad till samtliga hushåll i Oxhagen och Varberga. Vi passade även på att prata med flera av de boende i områdena. Örebropartiet behövs. Det råder det ingen tvekan om. Det framgår inte minst genom alla de samtal som vi haft med örebroare om kommunpolitiken.

Den här gången träffade vi bland annat pensionärerna som berättade att de inte har råd med tandvård eftersom politikerna vill att det ska vara en handelsvara istället för en rättighet. Vi träffade flerbarnsmamman som jublade över vårt förslag att halvera politikerlönerna och vi träffade farsan som konstaterade att "politikerna är alla likadana, det behövs något nytt!" 

Människor är trötta på politiker som skor sig på folkets bekostnad. Kommunpolitiken har svävat iväg. Vi i Örebropartiet vill ta ner den på jorden igen. 

Slut på tjafset, raka rör! #ÖP2014

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter