Vi byggde en sandlåda åt politikerna!

Idag genomförde Örebropartiet en aktion vid politikernas valstugor på stortorget. Vi gav dem en sandlåda där de kan sitta och göra det de är bäst på. Flera politiker kom fram och var väldigt upprörda över att vi kritiserar deras idiotiska prioriteringar där "skridskotorg" och politikerlöner för 60 miljoner går före örebroarnas behov.

Är du också trött på att Örebros kommunpolitik blivit en sandlåda? Rösta på Örebropartiet till kommun- och landstingsvalet!
Här är den text som vi skrev på skylten bredvid sandlådan:

Välkommen till den kommunalpolitiska sandlådan!

- Här kan politikerna ägna sig åt det de gör allra bäst!

Vi örebroare har vid det här laget lärt oss vad kommunens politiker klarar av. Oavsett vilket parti som suttit vid makten har de senaste mandatperiodernas politik präglats av ansvarslöshet, kortsiktighet och en sandlådenivå ovärdig Örebros invånare. Ena stunden skyller partierna ifrån sig på varandra för att i nästa sekund bilda allians med sina tidigare motståndare. Istället för att satsa på viktiga samhällsområden såsom vård, skola och omsorg så har kommunpolitiken svävat iväg. Politikerna har snarare fokuserat på hur de ska kunna sina hävda sina namn genom att slösa örebroarnas skattepengar på onödiga skrytprojekt som exempelvis skridskotorg och sina höga politikerlöner.

Örebroares åsikter har hela tiden satts åt sidan. Politikerna har ignorerat vad folk har att säga och tycka till om...

Fram tills nu!

Nu i valtider samlas åter kommunens politiker på stadens stora torg för att under ett par veckor försöka förleda örebroarna till att tro att kommande mandatperiods politik på något skulle skilja sig från tidigare år.

Örebropartiet vet vad dessa kommunpolitiker duger till och det är inte att sköta Örebro kommun. Vi har istället tagit fram ett mer passande redskap för den nivå som de befinner sig på. I den här sandlådan kan de sitta och tjafsa om skridskotorg, kungajubileum och annat trams bäst de vill. Örebropartiet sätter istället fokus på hur vi ska förbättra skolan, vården och omsorgen och föra en politik värdig den stad vi alla älskar!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter