Demonstration emot Politikernas IS-gullande!

Den 1:a februari så var Örebropartiet med under eftermiddagens demonstration emot IS.

Den 1:a februari så var Örebropartiet med under eftermiddagens demonstration emot IS. 
Samlingen skedde på skattetorget och demonstranterna gick sedan i samlad trupp genom Örebro till Olof Palmes torg för att visa sitt grova missnöje med politikernas overkliga inställning till återvändande IS-Krigare. 

Örebropartiets talare var Markus Allard. Allard tryckte på det faktum som verklighetsfrånvända politiker tycks ha glömt bort; att militant islamism inte är en sjukdom, det är en politisk åsikt och inget man kan bota genom terapi eller jobberbjudanden. När Örebropolitiker föreslår jobberbjudanden och terapi till IS-jihadister säger det en hel del om deras förankring i örebroares vardag och verklighet.

Markus avslutade sitt tal med att Örebro borde göra Kobanî till vänort för att förtydliga vilken sida man står på, samt att Rasmus Persson borde avgå för sitt ignoranta uttalande. 

Samtliga etablerade partier lyste med sin frånvaro.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter