Kommunledningen fördubblar priset på sina middagar - Serverar skräp till Örebros äldreboenden!

Nerikes allehanda rapporterar om hur kommunledningen beslutat att fördubbla priset på sina middagar. Så här kommenterar vi det hela på facebook:

Kommunledningen är alltså missnöjda med maten som vi örebroare betalar skatt för att finansiera. Den passar sig inte för så fint folk med så fina uppdrag, säger dem, den måste vara dyrare! Här har ni en bild på hur maten ser ut på vissa äldreboenden i kommunen. Vi i Örebropartiet tycker att kostymnissarna kan lägga ner sitt klagande och istället hålla käften tills dess att våra äldre i kommunen får den omsorg de förtjänar. Ska ni representera oss Örebroare, ja men varse god, så länge ni behandlar våra äldre på detta sätt är ni inte själva värda mer än spånplatta (?) och potatis. 

Gång på gång blir vi påminda om hur det politiska etablissemanget lever i en annan verklighet och vardag än oss örebroare. Det leder till en skev politik som inte utgår från örebroarnas faktiska behov. Det måste bli ändring på det! Örebropartiet står för den ändringen, det vet ni! 

Skärmdump som visar maten på vissa äldreboenden i Örebro kommun
Skärmdump som visar maten på vissa äldreboenden i Örebro kommun

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter