Flygbladsutdelning i Varberga

Under söndagen genomförde Örebropartiet en flygbladsutdelning i Varberga. Samtliga hushåll erhöll material från partiet angående sänkning av politikerlöner och införande av fri tandvård.

Under söndagen har medlemmar i Örebropartiet delat ut flygblad till samtliga hushåll i Varberga. Flygbladen berör sänkning av politikerlönerna till 25 000 kronor i månaden samt införande av fri tandvård.

Medlemmar har samtalat med varbergabor, som suttit ute på sina balkonger och på gårdarna, om partiet och vår politik.

- Trots att vi erhöll över fem procent av Varbergas röster i kommunvalet 2014 så är det fortfarande en hel del örebroare som inte ens vet om att vi finns. Vissa tror ju inte sina öron när de får höra att det faktiskt finns ett parti som ÖP, att man kan rösta på ett alternativ som tycker det är viktigare att folk har det bra än att politiker ska lyfta ut skyhöga löner. För oss kommer inte folk i andra hand, för oss kommer folket först, säger Markus Allard, partiledare för Örebropartiet.

Har du fått material från Örebropartiet under dagen? Har du idéer på vad du skulle vilja ändra på i kommunen - maila oss! Örebropartiet är ett parti av och för oss örebroare!

Vill du bli medlem i partiet, klicka på fliken "Bli medlem" här ovan!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter