Positiv respons på vår krönika i Nyheter Idag - Här svarar vi på frågor!

Vår krönika, om att vi vill sänka politikers och chefstjänstemäns löner för att få rätsida på politikens fokus och flytta resurser dit de hör hemma, har genererat mycket positiv respons. Flera undrar om vi kommer ställa upp i riksdagsvalet samt hur man kan stötta partiet. Det svarar vi på här:

Markus Allard, partiledare för Örebropartiet, har skrivit en krönika på Nyheter Idag. I den argumenterar Allard för behovet av att sänka politikernas och chefstjänstemännens löner. Vi i Örebropartiet är trötta på att höra en enad politikerkår stå och tala om behovet av nedskärningar inom samhällsnyttiga områden såsom sjukvård, skola och äldreomsorg samtidigt som samma politiker fortsätter höja sina egna löner till nya orimliga nivåer.

HÄR KAN DU LÄSA KRÖNIKAN.

Det är djupt destruktivt för vårt samhälle när politiker och chefstjänstemän lever i sin egna lilla värld långt bortom folkflertalets vardag och verklighet. Det politiska fokuset kommer att sväva iväg med dem. Vi måste ta ner politiken på jorden igen!

Resurser ska allockeras till de områden där de gör mest nytta och det är knappst i fickorna på redan överbetalda politiker eller kommundirektörer. Örebropartiet är det enda parti som tar den här frågan på fullaste allvar.

Flertalet personer har kontaktat oss efter krönikan publicerades på Nyheter Idag. Många av er  undrar huruvida vi kommer ställa upp i riksdagsvalet.

Det är inte mycket som talar för att vi kommer ställa upp riksdagsvalet 2018. Vi siktar först och främst på att etablera oss lokalt, men våra långsiktiga visioner sträcker sig givetvis längre än så. De ideal som bars fram av våra förfäder i den svenska arbetarrörelsen har gått förlorade i svensk politik, men inte hos oss. Ska vi på allvar komma till bukt med dagens stora utmaningar och problem måste vi arbeta för att bygga en ny folkrörelse av och för folkflertalets intressen.

Klarar vi mandat lokalt och regionalt 2018 kommer det bidra till att kunna ta nästa steg gällande byggandet av ett projekt på nationell nivå.

Vill du stödja vårt arbete med att etablera oss lokalt? Du kan stödja oss ekonomsikt genom att skicka en gåva till Plusgirokonto 71 49 78-4, märkt "gåva", eller genom att swisha valfri gåva till 123 043 99 43, märkt "gåva". Dessa pengar går oavkortat till valkampanjen!

Du kan också stödja oss genom att sprida ordet om att vi finns. Dela våra artiklar, följ oss i sociala medier och kom med idéer och förslag!

Vill du bli medlem i partiet? Fyll i formuläret här på vår hemsida så kontaktar vi dig. Ja, det går att ansöka om medlemskap även om man inte bor i Örebrotrakterna. När ansökan inkommit kontaktar vi dig för att se hur vi kan gå vidare.

Slut På Tjafset! Folket Först!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter