Aktivitetsrapport: Sommaren 2017

Örebropartiet har under sommarmånaderna delat ut informationsmaterial till hushåll tillhörande 34 000 röstberättigade örebroare.

Trots att vi vann 1,14 procent av rösterna i kommunvalet 2014 så är det fortfarande väldigt många örebroare som ännu inte hört talas om vårt parti och vår politik. I de områden vi kampanjade lite extra i vann vi mellan 3-6 procent av rösterna.

Vi har som mål att, innan årsskiftet, nå ut med material till åtminstone hälften av Örebros röstberättigade befolkning. Detta sker i första hand genom flygbladsutdelningar i brevlådor.

Vi har även trappat upp vår värvningsaktivitet. I Örebropartiet ställer vi krav på medlemskapet, detta för att det krävs något extra av varje medlem när man bygger ett parti från 0. Är du intresserad av att bli medlem? Skicka en ansökan här!

Kombinerat med vår upptrappning av vårt utåtriktade arbete bedriver vi också en gåvokampanj för att finansiera vår valrörelse. Vårt mål är att samla in 35 000 kronor innan sista september i år. Pengarna kommer gå till att täcka kostnaderna för valsedlar, valregistreringsavgift och kampanjmaterial. I skrivande stund har vi samlat in 13937 kronor. Enormt tack till er som redan fört över pengar, alla bidrag till partiet är av stor betydelse för att vi ska kunna ta mandat i kommun och region! 

Under hösten pågår också arbetet med att uppdatera och utvidga vårt valprogram. Har du förslag på något du saknar från oss? Vi är intresserade av alla synpunkter! Hittills har vi fått förslag på allt från vägbulor, till hemvårdens organisering till flyktingmottagande och invandring. Skriv förslag/synpunkt/fråga här!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter