Nu startar vi en insamlingskampanj!

Örebropartiet startar en insamlingskampanj för att kunna finansiera valkampanjen! Målet är att samla in 50 000 kronor innan 1:a maj.

Örebropartiet bygger från grunden och saknar såväl partistöd som rika finansiärer. Vi är helt beroende av att medlemmar och sympatisörer bidrar ekonomiskt för att vi ska kunna bedriva valkampanj.

Till skillnad från de etablerade partierna måste vi bekosta våra valsedlar på egen hand, medan de större partierna får dessa finansierade och utdelade.

Till skillnad från de etablerade partierna vill vi också driva en annan sorts politik, en politik som utgår från folks vardagliga behov snarare än det som politikerna har som sitt främsta fokus och intresse; hur de ska kunna bibehålla makten.

Vårt främsta hinder är inte att vi saknar en politik som går hem hos väljarna, vårt främsta hinder är att vi inte når ut till alla. Här kan du hjälpa oss!

Under sommaren/hösten bedrev vi en insamlingskampanj där massvis av människor från hela Sverige donerade gåvor, stora som små, vilket resulterat i att vi nu täckt våra administrativa kostnader och grundläggande utgifter för kampanjmaterial.

Under hösten fick vi också en ny medlem, Peter Springare, som det skrivits en hel del om. Peter har torgfört åsikter och pratat om problem som makteliten inte tycker att man ska få göra. Nödvändigheten i att kunna tala om problem för att sedan kunna lösa dem är något Örebropartiet håller hårt på.

Dessvärre har det nu uppstått hinder för Örebropartiet att, via media, kunna nå ut med vår politik. Bland annat har vi fått information om att det ska ha förts livliga diskussioner på Nerikes Allehandas redaktion huruvida man överhuvudtaget skulle skriva om Örebropartiet, nu när Peter Springare gått med.

Stödet från sympatisörer och medlemmar blir därför än mer nödvändigt för att väljare inte ska hindras från att få kännedom om oss och vår politik. Skulle vi klara målet på 50 000 kronor kommer vi ha råd att annonsera i den utsträckning som krävs för att nå tillräckligt med väljare. Allt vårt arbete sker ideellt.

Vill du hjälpa oss? Bidra ekonomiskt genom att skicka valfri gåva till:

Plusgirokonto:
71 49 78-4
Märk insättningen "gåva"

Eller Swish:
123 043 99 43
Märkinsättningen "gåva"

Vi vill också uppmana dig, oavsett om du skänker en slant till vår insamlingskampanj eller inte, att föra budskapet från Örebropartiet vidare. Gilla och dela våra inlägg i sociala medier, och prata om vår politik med andra människor!

Politiken har svävat iväg, hjälp oss att ta ner den på jorden igen!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter