Nu lanseras våra valaffischer!

Innan affischerna ens tryckts färdigt har de redan delats varma i sociala medier. 

Örebropartiet lanserar sina valaffischer. Eftersom vi har en liten budget att röra oss med återvänder vi även gamla affischer från valrörelsen 2014 som sakta men säkert börjar dyka runt om i Örebro kommun.

Budskapen handlar om fri tandvård, halvering av politikerlöner, nolltaxa i kollektivtrafiken, kulturkvarter eller välfärd samt en affisch föreställandes Peter Springare som tar två gängmedlemmar från "Sossealdemokraterna" och "Allijangsen" i örat. 

Nyheter Idag har intervjuat Markus Allard om affischen på Peter Springare. 

– Det slog mig när politikerna från de etablerade partierna retade sig på att vi driver frågan om att sänka politikerlönerna för att prioritera skola och äldreomsorg. Då får vi nämligen höra kommentarer som ”men vilken typ av politiker tror ni vi får då då?” Då funderade jag lite på det där, vilken typ av politiker är det egentligen vi har nu då? Jag menar, se dig omkring. Vi har en korrupt politikerkår som skor sig allt mer på folkets bekostnad, säger Markus Allard till Nyheter Idag. 

Läs intervjun i sin helhet på Nyheter Idag!

Vi är mycket tacksamma för allt stöd vi fått, vi svarar på alla meddelanden, förfrågningar och medlemsansökningar så snart vi kan! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter