Saknar du valsedlar?

Eftersom Örebropartiet inte har tagit mandat måste vi själva stå för ombesörjningen av valsedlar till alla länets förtidsstationer. Det innebär att det kommer fattas valsedlar, främst i inledningen av förtidsröstningen. Så här går du tillväga för att kunna rösta på oss ändå:

Även om det fattas valsedlar från oss vid din valstation kan du ta blanka valsedlar och skriva:

Örebropartiet

Inget mer, inget mindre. Inga versaler, inga symboler. Då kan rösten bli ogiltig. Bara Örebropartiet. Vill du även personrösta på någon i partiet kan du för säkerhets skull fråga valförrättarna hur man gör ifall det fattas valsedlar. De har skyldighet att hjälpa dig och du behöver inte uppge vilket parti det gäller. 

Du får jättegärna vara vaksam på om det fattas valsedlar i din röststation. Det är enkelt att sabotera för ett parti som Örebropartiet. 

Vill du få valsedlar hemskickade till dig? Kontakta oss här via hemsidan.

Ni som redan bett om detta, era valsedlar är på väg!

Stort tack till er alla på förhand!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter