OM DET SAKNAS VALSEDLAR

Örebropartiet måste på egen hand hänga på låset till lokalerna 08:00. De andra partierna får sina valsedlar utlagda. Det finns risk att valförrättarna är slarviga och inte fyller på med våra valsedlar. Då kan du rösta på oss genom att skriva Örebropartiet på en blank valsedel med den färg som avser kommunen eller regionen.

Du måste inte ha Örebropartiets tryckta valsedlar för att kunna rösta på Örebropartiet. Du kan skriva Örebropartiet på en blank valsedel. Du kan också fråga om hjälp från valförrättarna, det är deras plikt att hjälpa dig som väljare. Du kan även påtala om det saknas valsedlar, samt kontakta oss direkt om det saknas! Då skickar vi en medlem på direkten för att fylla på!

Tänk på att inte skriva något mer än Örebropartiet på valsedeln. Gör ingen egen variant som sticker ut, då kan valsedeln tolkas som ogiltig.

Läs mer om ogiltiga valsedlar här.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter