Till er som ansökt om medlemskap

Under valrörelsen har vi erhållit en hel del ansökningar om medlemskap. Vi har inte glömt av er, ni kommer alla bli kontaktade inom sinom tid. Håll ut!

Medlemskapet i Örebropartiet skiljer sig från övriga partier, främst i aspekten att vi inte ser ett självändamål i medlemmar på pappret. Det är omöjligt att bygga ett parti från noll med inaktiva medlemmar, därför vill vi att ett medlemskap i Örebropartiet också innebär ett aktivt sådant.

Vi ställer därför högre krav på medlemskapet än andra partier och därför tar det längre tid att bli medlem i Örebropartiet eftersom vi vill ägna mer tid åt varje individ som ansöker om medlemskap. Detta är något som varit svårt att förena med ett valrörelsearbete som, för partiledningen, pågått från tidig morgon till sen kväll. Att vi inte kontaktat er innebär dock inte att vi glömt er eller så. Ni kommer bli kontaktade i sinom tid så att varje medlemsansökan kan få en ordentlig prövning.

Nu när partiet kan komma att få ta del av partistöd finns även möjligheter att sänka medlemsavgifterna radikalt från de nivåer vi tidigare varit tvungna att hålla, detta kommer förhoppningsvis kunna bidra till att ännu fler känner sig manade att bli aktiva i vårt parti.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter