Två mandat till Örebropartiet!

Efter den slutgiltiga sammanställningen av valresultatet står det klart att vi kommit in i kommunfullmäktige med två mandat. Det blir Markus Allard och Peter Springare som för Örebropartiets räkning kommer ta plats i fullmäktige.

Efter en mycket slitsam valrörelse står det klart att vi tagit mandat i Örebros kommunfullmäktige.
De som kommer representera Örebropartiet i KF blir Peter Springare, 62 år, samt vår partiledare Markus Allard, 28 år.

Stort tack till alla er som donerat pengar, hjälpt oss med kampanjarbete och till alla er som röstat på oss!

Nu ska vi göra vårt yttersta för att få igenom den politik ni röstat för. Representation i fullmäktige låser upp en rad möjligheter för vårt parti. Vi kommer nu erhålla partistöd. Vi kommer inte längre vara bannade från den statliga televisionens mediebevakning (såvida de inte hittar på en ny ursäkt framöver) och vi kommer förhoppningsvis ha något lättare att nå ut med vårt budskap i de traditionella mediekanalerna. Vi kommer även få tillgång till fördjupad information om hur det är ställt med vår kommun, något som kommer bidra till att vi kan vässa våra politiska förslag och strategier ytterligare i syfte att förbättra för alla oss örebroare.

Ni som ansökt om medlemskap kommer att bli kontaktade i sinom tid. Håll ut! Nu väntar några månaders arbete med att stabilisera organisationen internt samtidigt som vi ska påbörja vårt arbete i kommunfullmäktige.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter