Genom att få till en återremiss lyckades vi mindre partier i KF skjuta upp styret (och Moderaternas) planer på att skära ner i färdtjänsten. Här kan du läsa om vad som hände samt se anförandet av Markus Allard som blivit viralt och nu setts av över 1,3 miljoner svenskar.

Läs hela inlägget »

Örebropartiet föreslår i vår skuggbudget 200 miljoner mer till välfärden än de styrande partierna. Satsningarna finansieras genom omprioriteringar inom rådande skatteram. Örebropartiet sätter folket först! Läs hela budgeten, eller sammanfattningen av den, här!

Läs hela inlägget »

Örebropartiet var det enda partiet i kommunfullmäktige som röstade för att stoppa byggnationen av vansinnesprojektet Kulturkvarteret. Läs om hur tjänstemän och politiker saboterade vårt försök att stoppa byggnationen.

Läs hela inlägget »

Under tisdagen har representanter från Örebropartiet, Sverigedemokraterna och Liberalerna träffats för att diskutera frågan om de islamistiska friskolorna i kommunen. Mötet skedde på initiativ av Örebropartiets partiledare och kommunalråd Markus Allard.

Läs hela inlägget »

P4 Örebro vill sprida bilden av att vi har brutit ett löfte när vi inte gav besked om social verksamhet i början av sommaren. Problemet är bara att de aldrig ringde upp i början av sommaren. Det svaret och den informationen väljer de dock att utelämna i sitt inslag. Vi har begärt ut inspelningen för att ta ställning till huruvida vi ska anmäla den skattefinansierade radiokanalen till granskningsnämnden. Det är inte första gången de utelämnar information och fulvinklar.

Läs hela inlägget »