öp logotyp

Örebropartiets partiledare Markus Allard blir heltidsanställt kommunalråd för partiet.
- Jag ska givetvis visa att det går att jobba heltid för halva politikerlönen, helt i enlighet med partiets ideal. Överskottet ska inte tillfalla partiet, det ska tillfalla samhällets behövande. I vilken form är upp till örebroarna att vara med och bestämma, säger Markus Allard.

Läs hela inlägget »

Trots sjuklöverns försök att hålla Örebropartiet utanför insyn och inflytande har Örebropartiet nu tagit plats i kommunstyrelsen.

Läs hela inlägget »

Under valrörelsen har vi erhållit en hel del ansökningar om medlemskap. Vi har inte glömt av er, ni kommer alla bli kontaktade inom sinom tid. Håll ut!

Läs hela inlägget »

Efter den slutgiltiga sammanställningen av valresultatet står det klart att vi kommit in i kommunfullmäktige med två mandat. Det blir Markus Allard och Peter Springare som för Örebropartiets räkning kommer ta plats i fullmäktige.

Läs hela inlägget »

Örebropartiet måste på egen hand hänga på låset till lokalerna 08:00. De andra partierna får sina valsedlar utlagda. Det finns risk att valförrättarna är slarviga och inte fyller på med våra valsedlar. Då kan du rösta på oss genom att skriva Örebropartiet på en blank valsedel med den färg som avser kommunen eller regionen.

Läs hela inlägget »